Henrik Sjöberg, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Henrik Sjöberg Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Henrik Sjöberg, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Henrik?

Jag är fastighetsmäklare sedan 2005 och jobbar med villor, tomter, bostadsrätter och fritidshus. Mitt sätt är att vara lyhörd för mina kunders behov, att vara noggrann – det behövs i ett jobb där det händer mycket på en gång hela tiden. Det är ett roligt arbete, jag får kontakt med nya människor varje dag. Bästa kvittot på att jag gör bra ifrån mig är mina många återkommande kunder.

Jag trivs bra med att leva och arbeta i Örebro med omnejd, stan erbjuder allt man kan önska, men är inte större än att jag kan ha bra koll på marknaden och utvecklingen. Mitt bästa smultronställe är min egen trädgård hemma i Adolfsberg, annars söker jag mig gärna till promenadstråken vid Kilsbergen på vintern eller runt Oset på sommaren. Eller småbåtshamnen, missa inte den om du är på besök!

Vad skiljer Henrik från andra mäklare?

Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar. Under mina år som fastighetsmäklare har jag sålt ca 600 bostäder vilket resulterat i en stor mängd erfarenhet som jag kan bidra med till mina kunder. Detta gör att jag alltid kan komma med goda råd och berätta utifrån tidigare erfarenheter vilka beslut som genererar bäst resultat för kunden. Jag försöker att alltid ligga steget före, lyssna på mina kunder se till att få bostaden såld på ett tryggt sätt till ett högt försäljningspris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Marknaden i Örebro är och har under många år varit bra. Under senaste året har efterfrågan dämpats något samtidigt som vi fortfarande har en hel del rekordförsäljningar på marknaden

Hur marknadsför Henrik sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför bostaden i princip överallt. Via våra digitala paket på både hemnet, hemsida, facebook och instagram kan vi vara säkra på att nå alla potentiella köpare. Vi gissar inte utan kan även visa upp resultat för våra säljare hur många som sett våra annonser, antal klick osv. En mycket proffsig och seriös produkt där samtliga blir nöjda. Vi jobbar självklart även med spekulantregister samt aktiv marknadsföring mot gamla kunder.

Våra bilder tas av professionella fotografer och våra prospekt görs av vår mediebyrå och trycks sedan som kataloger via vårt tryckeri.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-30.

HENRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
HENRIKS PROSPEKT
Henrik Sjöberg har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Henrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Henrik

HENRIK JOBBAR PÅ

Är du Henrik Sjöberg?
Logga in och redigera din presentation här.