Henrik Gunnarsson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Henrik Gunnarsson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Henrik Gunnarsson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Henrik?

Hej! Tack för att du tittar in på min profil!

I min yrkesroll drivs jag av att kunna påverka affären och skapa riktigt lyckade försäljningar åt mina kunder, som alla är på väg någonstans i sina liv! Det är otroligt givande och stimulerande att få vara drivande och kunna påverka denna process. Mitt mål med affären är att du skall vara så nöjd att du gärna rekommenderar och pratar gott om mig till vänner och bekanta! Alla personer är olika och det är mitt jobb att definiera just dina behov och sätta upp en skräddarsydd plan utifrån detta. Egenskaper/attribut som jag anser är viktiga hos en mäklare är: tillgänglighet, engagemang, lyhördhet, kreativ problemlösare, uppfinningsrik, påläst, flexibel och affärsmässigt driven.

Vad skiljer Henrik Gunnarsson från andra mäklare?

Jag har varit verksam sedan 2005 och har arbetat både som mäklare och kontorschef på några av de största mäklarfirmorna i Stockholm, Uppsala och sedan 2016 i fantastiska Gävle! Min yrkesbakgrund har hjälpt mig att utforma det effektiva arbetssätt som jag jobbar efter idag. Framför allt tycker jag mig ha en väldigt bra plan och struktur för driva processen i mål efter avslutade visningar. Detta innefattar framförallt en strategi för att få upp priset så mycket som möjligt, men även en medveten plan för att minimera risken för diskussioner/krav/villkor som ibland kan uppstå upp mellan budgivning och kontraktsskrivning. Jag kommer gärna ut till dig på ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte och presenterar detta lite mer ingående! Hos mig får du hjälp med din bostadsrätt, villa, rad/par/kedjehus, fritidshus eller tomt. Förresten, på din visning är vi två personer på plats! En kollega skriver upp namn och nummer på alla dina visningsdeltagare. Det ger mig mer tid att sälja in din bostad, svara på frågor och ta hand om dina spekulanter. Jag kan också följa upp samtliga intressenter efter visningen och försöka få in så många som möjligt i din budgivning!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Gävle är en stad som fått utvecklas relativt ostört de senaste 500 åren, till den ljuvligt hanterliga mindre storstad Gävle är idag, residensstad i länet med drygt 70 000 invånare i stan och ytterligare 30 000 i kommunen. Näringslivet blomstrar med kring 7 000 företag och kommunikationerna är finfina med Europavägar, riksvägar, järnväg och hamn. Staden är en fröjd för ögat med sina ståtliga stenhus och parker, jämte pittoreska kvarter med små trähus längs trånga gator. Det omgivande landskapet då? Tja, det är ju det fina med Gävle – det är Gästrikland när det är som bäst, med skogarna, årstiderna och kusten. Så var du än befinner dig i vår trakt, och vart du än är på väg, så har du något minst lika bra att se fram emot.

Hur marknadsför Henrik sina bostadsförsäljningar?

Först vill jag slå ett slag för vårt spekulantregister! Vi skriver upp samtliga visningsdeltagare och frågar alla som letar vidare om de vill ha tips på liknande bostäder från oss. Eftersom vi är en av de största mäklarfirmorna i Gävle får vi in stora mängder kunder som är på jakt efter olika typer av bostäder i vårt spekulantregister. Vi ser till att din bostad visas för dessa intressenter! Marknadsföringen anpassas alltid efter ditt objekt och dina behov! Här följer ett urval av våra marknadsföringskanaler: hemnet, hemsida, bovision, hitta hem, sjönära och aftonbladet.se. Din bostad exponeras även i sociala medier som facebook, instagram och twitter. Vi har även tillgång till Mäklartipset, Mittuppslaget och övriga premiumannonser på hemnet. Jag är mån om att din bostad skall visa sig från sin bästa sida, därför ingår alltid homestylingkonsultation, proffsfotograf och snygga prospekt från tryckeri!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-27.

HENRIK SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Gävle
  • Ockelbo
HENRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
HENRIKS PROSPEKT
Henrik Gunnarsson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Henrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Henrik

HENRIK JOBBAR PÅ

Är du Henrik Gunnarsson?
Logga in och redigera din presentation här.