Henrik Björnbäck, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden

Henrik Björnbäck Mäklare på Erik Olsson

Henrik Björnbäck, Mäklare på Erik Olsson Göteborg Innerstaden
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Henrik?

För mig handlar det mycket mer än en snabb försäljning till ett halvbra slutpris. Jag väljer att fokusera på det som är det absolut viktigaste i den här branschen, kundrelationen. Genom att vara lyhörd, driven och professionell ligger det i mitt intresse att överträffa dina förväntningar samtidigt som jag jobbar hårt för att uppnå vårt gemensamma mål.

Vad skiljer Henrik från andra mäklare?

Redan tidigt i min karriär förstod jag snabbt att det är det otroligt viktigt att du som säljare ska förstå vikten av att det är skillnad mellan mäklare och mäklare. Med en noggrann plan för din försäljning och med marknadens vassaste tjänst arbetar jag ständigt för att skapa de bästa förutsättningarna för just dig.

För att erbjuda en förstklassig service är jag alltid tillgänglig på telefon och mejl för att snabbt kunna besvara frågor men också ge tips och råd, vilket är uppskattat av många.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att vara mäklare i innerstaden innebär en hård konkurrens, både för mig som mäklare och för din bostad. Eftersom det finns allt från sekelskiftesfastigheter till funkishus i innerstaden gäller det att vi presenterar bostaden på ett sätt som sticker ut och därmed skapar ett intresse vid första ögonkastet.

Genom att ha en god lokalkännedom känner jag till allt som man behöver veta när det kommer till skolor, caféer, livsmedelsbutiker m.m.

Hur marknadsför Henrik sina bostadsförsäljningar?

Jag använder mig av alla dem väsentliga kanalerna när det kommer till marknadsföring. samtidigt som jag tror att det inte enbart räcker. Jag och mitt team jobbar aktivt med vårat interna kundregister där vi redan etablerat en kontakt med tidigare visningsbesökare, budgivare m.m. som gör att redan vunnit deras förtroende och skapar en smidigare försäljningsprocess.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-29.

HENRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Henrik Björnbäck har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Henrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Henrik

HENRIK JOBBAR PÅ

Är du Henrik Björnbäck?
Logga in och redigera din presentation här.