Henric Theorell, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Henric Theorell Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2018
Henric Theorell, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Henric?

Jag heter Henric Theorell och jag har förmånen att dagligen arbeta med något som jag brinner för. Mitt jobb som fastighetsmäklare är verkligen något som passar mig. Min framgång beror på mitt engagemang, min bakgrund och min förmåga att sätta mig in i mina kunders situation och hitta den bästa lösningen för dem. Som följd av detta har jag en hög kundnöjdhet som jag kan referera till.

Min bakgrund med över 30 års erfarenhet inom försäljning är självklart en av faktorerna till detta. Som ni säkert förstår så handlar min roll som fastighetsmäklare om försäljning i flera led. Hur jag genomför visningen och budgivningen är två exempel där min försäljningserfarenhet kommer till er fördel. För att ni ska nå bäst betalt och en trygg affär är min erfarenhet direkt avgörande för er. Trygga köpare är bättre köpare och där är min kontakt med kunderna innan visning, min presentation av er bostad under visning och uppföljning efter visning en viktig del för att kunderna ska känna sig trygga genom hela processen.

Jag har dessutom en bakgrund som elitidrottare, jag har tävlat i motocross och har en andraplats i Junior SM som bästa resultat. Mitt driv och tävlingsinstinkt är också en viktig del för att prestera mot uppsatta mål. Det är avgörande hur jag som fastighetsmäklare utför de olika momenten utifrån er situation för att nå bäst betalt och en trygg affär för just er.

Vad skiljer Henric från andra mäklare?

Varje bostadsaffär är unik och det gäller att ställa krav på hur varje del i försäljningen genomförs. Valet av mäklare är direkt avgörande för slutresultatet och därav är det viktigt att jämföra. Min säljerfarenhet, driv och engagemang i varje del av försäljningsprocessen är en del i min framgång att leverera den bästa lösningen som leder till bäst slutresultat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har förmånen att arbeta på Svensk Fastighetsförmedling som ligger i framkant när det gäller utvecklande av produkter och tjänster. Vi har koll på vilka som vill bo i de olika områdena genom vårt unika rikstäckande kundregister.

Hur marknadsför Henric sina bostadsförsäljningar?

Det är viktigt att nå ut till rätt kunder. Det gör vi genom vårt kundregister, vår hemsida, Hemnet och sociala medier.
Fotografering sker av en professionell fotograf och vi trycker prospekten för att få rätt känsla.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

HENRIC ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Henric Theorell har 10 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Henric till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Henric

HENRIC JOBBAR PÅ

Är du Henric Theorell?
Logga in och redigera din presentation här.