Henric Gustafsson, Mäklare på Pontuz Löfgren

Henric Gustafsson Mäklare på Pontuz Löfgren

Henric Gustafsson, Mäklare på Pontuz Löfgren
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Henric?

Efter 14 år som fastighetsmäklare har man stor kunskap och vet vad varje säljare kräver av sin mäklare. Likadant gäller som köpare/spekulant. Varje säljuppdrag är unikt för mig och jag kräver mycket av mig själv för att nå upp till de förväntningar säljare, spekulanter och till slut köparen har. Att jobba med stort engagemang, förtroende och tillit är mycket viktigt för mig.

Vad skiljer Henric från andra mäklare?

Jag tror och hoppas det är att jag alltid ger mitt yttersta och att det verkligen lyser igenom hur roligt jag tycker detta yrke är.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar främst i Kalmar tätort men är en hel del på Ölandssidan också vilket verkligen är en rolig marknad då det är mycket fritidshus man säljer där. Jag jobbar också en del i norra delen av Kalmar Län då jag är bördig från Oskarshamn och följer den marknaden väl. Hela denna region lyser med bra priser och marknaden är fortfarande jättebra.

Hur marknadsför Henric sina bostadsförsäljningar?

Vi på Pontuz Löfgren AB visar våra bostäder på hemnet och vår egna hemsida vilka vi är mycket stolta över där vi tycker att bostäderna når fram på ett mycket snyggt och proffsigt sätt. Bostäderna visas också upp på företagets samt mäklarens egna Instagram/Facebook. Utöver detta visar vi upp bostäderna i både Barometern och Kalmar Posten varje vecka!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-08.

Henric Gustafsson har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Henric till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Henric

HENRIC JOBBAR PÅ

Är du Henric Gustafsson?
Logga in och redigera din presentation här.