Henric Björkman, Mäklare på PAX Fastighetsmäkleri

Henric Björkman Mäklare på PAX Fastighetsmäkleri

Henric Björkman, Mäklare på PAX Fastighetsmäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Henric?

Under min 12 åriga mäklarkarriär har jag förmedlat omkring 1000 bostäder. Under den perioden har jag alltid strävat efter att vara tillgänglig, service minded och förmedlat trygghet för både säljare och köpare i deras kanske största affär i livet.
Med ett förflutet som idrottare på högsta nivå, inom ishockey gillar jag att tävla och vet att man aldrig är bättre än sin senaste förmedling. Jag är nyfiken och med ett stort engagemang försöker jag alltid att göra mitt yttersta

Vad skiljer Henric från andra mäklare?

Varje bostadsaffär ser jag som ett unikt projekt där varje bostadsbostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt tryggt och till ett högt pris. Under mina 12 år och 1000 förmedlingar som fastighetsmäklare har jag byggt ett stort kontaktnät med företag, privatpersoner, jurister, begravningsbyråer och banker m.m Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar kontakta mig 070-5874615

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har bott i Västerås under flera omgångar, dels under tiden som idrottsman, men även innan jag påbörjade min 12-åriga fastighetsmäklarkarriär. Har själv bott på ett flertal olika områden och känner till det mesta som de olika stadsdelarna har att erbjuda.

Bostadsmarknaden ser ljus ut och det byggs mycket.

Hur marknadsför Henric sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina försäljningar med hjälp av våran egen hemsida, www.paxfm.se, Hemnet, Facebook, Instagram samt även annonsering i den lokala tidningen VLT. Jag publicerar även bostaden i vårat spekulantregister där köpare som har varit på mina visningar av liknande objekt blir meddelande om just din bostad.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och jag tar fram våra fina försäljningsprospekt inför visning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-05.

HENRIC ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Henric Björkman har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Henric till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Henric

HENRIC JOBBAR PÅ

Är du Henric Björkman?
Logga in och redigera din presentation här.