Helena Lindskoug Grün, Mäklare på MOHV Lund

Helena Lindskoug Grün Mäklare på MOHV

Helena Lindskoug Grün, Mäklare på MOHV Lund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Helena?

Tillsammans vill jag hitta en strategi för att få till den bästa tänkbara försäljningen och den perfekta lösningen just för dig! Mitt största fokus är kundnöjdhet som självklart går hand i hand med bra kommunikation, stort engagemang och som i sin tur leder till bäst betalt. Mitt mål är att ge dig exakt den servicen du vill ha för att du ska känna dig 100% nöjd!

Vad skiljer Helena från andra mäklare?

Att vara mäklare ser jag mer som en livsstil än ett jobb, och med mitt brinnande intresse för kundnöjdhet samt försäljning passar detta mig helt perfekt!
Jag ser varje bostadsförsäljning som ett unikt projekt där alla har olika behov att ta hänsyn till för att jag ska kunna skräddarsy den perfekta lösningen just för dig. För mig är det otroligt viktigt att alltid vara tillgänglig för att skapa ett förtroende och förmedla en trygghet som i sin tur leder till långvariga kundrelationer. Jag gör alltid allt i min makt för att alla parter ska vara nöjda och glada!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar Lund!
Eftersom jag själv är både uppvuxen och bor här känner jag till Lunds alla områden och dess olika fördelar. Jag har koll på all närservice så som skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Det bästa med Lund är den härliga blandningen av människor som flyttar hit för att studera, arbeta eller bara bo. Då Lund är en studentstad ger det en stor omsättning och en bostadsmarknad som aldrig blir trött!

Hur marknadsför Helena sina bostadsförsäljningar?

Hemnet är den viktigaste marknadsplatsen. Vi syns även på MOHV,se och hittahem.se.
Lägg till annonsering i området, i vårt skyltfönster och via sociala medier såsom Facebook och Instagram med väl utvalda målgrupper så når vi ut brett.
Vi jobbar även aktivt med spekulanter vi träffat på de senaste visningarna av liknande bostäder. Där når vi de spekulanter som vi vet är aktiva på marknaden . Det upplever vi är betydligt mer effektivt än inaktuella spekulantregister som många lyfter fram som sina styrkor.
Professionell fotografering med mig på plats, stylingkonsultation och tryckta beskrivningar ingår också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-10.

Helena Lindskoug Grün har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Helena till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Helena

HELENA JOBBAR PÅ

Är du Helena Lindskoug Grün?
Logga in och redigera din presentation här.