Helena Backén, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

Helena Backén Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Toppmäklare 2019
Helena Backén, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Helena?

Jag arbetar på Sveriges snabbast växande mäklarkedja med Sveriges mest nöjda kunder. Jag är stolt över att vara den fastighetsmäklare som säljer flest villor i Borlänge (källa Hemnet statistik) Jag drivs av att förmedla trygga bostadsaffärer till bäst resultat. Jag är det självklara valet när du ska göra ditt livs affär. Välkommen!

Vad skiljer Helena från andra mäklare?

Min stora drivkraft är att din bostadsaffär ska bli så trygg och framgångsrik som möjligt på alla sätt. Jag är stolt över alla mina rekommendationer från tidigare säljare och köpare, det finaste betyget man kan få. Det är då jag vet att jag lyckats.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Dalarna har haft en stabil utveckling på bostadsmarknaden under flera år. Borlänge är en spännande ort. Vi har naturligtvis lokal anknytning och känner väl till smultronställena och vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och kommunikationer. Vi vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar sig till dem.

Hur marknadsför Helena sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför din bostad i flera olika kanaler där vi vet att rätt köpare för just din bostad letar. Vi har ett omfattande spekulantregister och kan Borlänge i detalj, vi vet vad kunderna söker och hur vi ska marknadsföra din bostad för bäst resultat. Med kunskap och goda relationer ska vi vara bäst på det vi gör; att skapa trygga bostadsaffärer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

HELENA SÄLJER
Objekttyper
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
HELENA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Helena Backén har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Helena till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Helena

HELENA JOBBAR PÅ

Är du Helena Backén?
Logga in och redigera din presentation här.