Heléne Jernestrand, Mäklare på HusmanHagberg

Heléne Jernestrand Mäklare på HusmanHagberg

Heléne Jernestrand, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Heléne?

Jag kan marknaden i de områden jag arbetar; Tyresö och Älta. Jag har verkat som fastighetsmäklare i 15 år i denna marknad. Jag är lyhörd och vill leverera den bästa servicen till dig som säljare. Jag arbetar för att du ska få högsta möjliga pris för din bostad. Jag älskar mitt jobb där jag får träffa många härliga köpare och säljare, ingen dag är den andra lik i mitt arbete som fastighetsmäklare.
Välkommen att kontakta mig!

Vad skiljer Heléne från andra mäklare?

Jag har ett högt betyg från mina kunder, både säljare och köpare. Många kommer tillbaka när de ska sälja bostaden de en gång köpt genom min förmedling.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag kan marknaden i de områden jag arbetar; Tyresö och Älta. Jag har verkat som fastighetsmäklare i 15 år i denna marknad.

Hur marknadsför Heléne sina bostadsförsäljningar?

Jag arbetar mycket och framgångsrikt med "Kommande" försäljning. Kanske din bostad inte riktigt ännu är klar för att marknadsföras med bilder och visningstider? Kommande är ett fantastiskt framgångsrikt sätt att sälja på där din bostad presenteras för marknaden på ett sätt som gör köpare nyfikna.
Jag marknadsför mina försäljningar genom Hemnet.se, www.husmanhagberg.se, etc. Utöver detta även via Facebook och Instagram, via vårt kundregister, lokaltidningar och butiksskyltning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-21.

HELÉNE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
HELÉNE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
HELÉNES PROSPEKT
Heléne Jernestrand har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Heléne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Heléne

HELÉNE JOBBAR PÅ

Är du Heléne Jernestrand?
Logga in och redigera din presentation här.