Heléne Gometz, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Heléne Gometz Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Heléne Gometz, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Heléne?

När det gäller valet av mäklare är det viktigt att tänka till en extra gång. Det är en av de största affärerna du gör och vill hitta någon som du får förtroende för, någon som leder dig genom hela försäljningsprocessen och någon som hjälper dig till ditt livs bästa affär. Och denne någon kan vara jag.

Vad skiljer Heléne från andra mäklare?

Jag är en positiv, engagerad och driven mäklare som har studerat juridik, ekonomi och skatter på Handelshögskolan i Göteborg och har 15 års erfarenhet av mäklaryrket. Jag älskar mitt jobb och kan garantera dig en både trygg och lyckad affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Kungsbacka i över 15 år har jag god kännedom om kommunen och dess invånare, jag vet vilka köpare som är intresserade av olika villor och bostadsrätter. Bostadspriserna i stor-Göteborg där Kungsbacka ingår beräknas ligga oförändrade det närmaste året.

Hur marknadsför Heléne sina bostadsförsäljningar?

Mohv´s marknadsföring av bostaden sker brett och i flera olika marknadsföringskanaler. Via vår prenumerationstjänst, på Facebook och Instagram, på vår hemsida www.mohv.se där köparna kan anmäla sitt intresse och prenumerera på önskade bostäder, på alla de stora bostadssidorna på internet: www.hemnet.se, www.hittahem.se och www.bovision.se.
Vi använder oss av en professionell fotograf och tar fram en exklusiv bostadsbeskrivning som skickas till tryckeri så bostaden presenteras på ett tilltalande sätt.
Du som kund är med i processen från början till slut, det blir ett trevligt "team-work".

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-04.

HELÉNE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Kungsbacka
HELÉNE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Heléne Gometz har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Heléne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Heléne

HELÉNE JOBBAR PÅ

Är du Heléne Gometz?
Logga in och redigera din presentation här.