Helén Roth, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Helén Roth Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Helén Roth, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Helén?

Mig och Svensk Fastighetsförmedling ska man anlita om man vill ha hjälp med en Trygg affär och få Bäst betalt!

Vad skiljer Helén från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är att jag på riktigt skräddarsyr varje bostadsförsäljning utefter dess egna förutsättningar. Gäller allt från profilering av bostaden med bilder och text till marknadsföring, visning m.m.
Jag har genom åren blivit utsedd till årets Ledare, jag har också varit med bland de 10 bästa mäklarna i hela Sverige och ligger alltid med i toppen gällande Västra Götaland.
Jag ser mitt arbete som en livsstil och ni finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så vid minsta lilla frågetecken är det bara att höra av sig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nu har jag arbetat som fastighetsmäklare i Stenungsund, Tjörn och Orust i 15 år vilket gör att jag känner till alla små smultronställen som finns i närheten av den aktuella bostaden som ska säljas. Dessutom har jag vuxit upp på Tjörn men är numera bosatt på Orust.

Hur marknadsför Helén sina bostadsförsäljningar?

Som jag tidigare nämnt, så skräddarsyr jag varje försäljning och utifrån bostaden läggs en anpassad marknadsföringsplan. Själva bostadsannonsen kan t.ex läggas ut på vår hemsida www.svenskfast.se, Hemnet, Sjönära lägen, Finn.no m.m När jag får komma ut och besöka er kommer jag visa exempel på hur vi tänker gällande fotograferingen, jag visar hur våra visningsbroschyrer ser ut m.m Mitt mål är att när jag lämnar er är att jag ska vara det självklara valet av mäklare för er. Jag ser fram emot att få träffa er och er unika bostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-12.

HELÉN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
HELÉN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Helén Roth har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Helén till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Helén

HELÉN JOBBAR PÅ

Är du Helén Roth?
Logga in och redigera din presentation här.