Hedvig Marmér, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred

Hedvig Marmér Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Hedvig Marmér, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hedvig?

Att sälja en bostad är ingen liten sak och därför ska du som kund kunna känna dig trygg med att din fastighetsmäklare alltid gör sitt yttersta för att få till en lyckad bostadsaffär. Min ambition är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och jag jobbar stenhårt för att både säljare och köpare ska bli 100 % nöjda.
Anlita mig om du vill ha en fastighetsmäklare som är engagerad, lyhörd, noggrann och som har ett genuint intresse för sina kunder.

Vad skiljer Hedvig från andra mäklare?

En bostadsaffär är för de flesta människor den största affären man gör i livet och därför är det viktigt att du som kund kan känna dig trygg genom hela processen. Detta är något som jag tar på stort allvar och jag gör alltid mitt yttersta för att leverera högsta kvalitet. Som min kund kan du känna dig trygg med att du har en fastighetsmäklare som är tillgänglig, transparant och engagerad genom hela affären.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Strängnäs är en växande kommun som har mycket att erbjuda. Jag är född, uppvuxen och bosatt här och har därför en god lokalkännedom och vet vilka fördelar som just ditt område besitter.

Hur marknadsför Hedvig sina bostadsförsäljningar?

Objektet marknadsförs främst digitalt via Hemnet, HittaHem, Bovison och vår egen hemsida. Dessutom exponeras annonsen i form av sponsrade inlägg via både Instagram och Facebook. Annonsen matchas även mot vårt spekulantregister och visas i kontorets skyltfönster.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-05-12.

HEDVIG SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
HEDVIG ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Hedvig Marmér har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Hedvig till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Hedvig

HEDVIG JOBBAR PÅ

Är du Hedvig Marmér?
Logga in och redigera din presentation här.