Hasse Öström, Mäklare på Mäklarhuset

Hasse Öström Mäklare på Mäklarhuset

Toppmäklare 2019
Toppmäklare 2017
Hasse Öström, Mäklare på Mäklarhuset
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hasse?

Lång och gedigen erfarenhet med över 1000 bostadsförsäljningar under 23 år som mäklare och strävar i varje affär att överträffa säljarnas förväntan!

Vad skiljer Hasse från andra mäklare?

Gedigen bygg bakgrund som snickare, plattsättare och sedan byggnadsingenjör, på så sätt kan jag rådgöra köpare på rätt sätt för att få bostaden att passa dom!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar med villor/bostadsrätter runt om i Jönköping/Nässjö och på så sätt skaffat mig en bra prisbild över de bostäder som jag förmedlar!

Hur marknadsför Hasse sina bostadsförsäljningar?

När du skall sälja, finns det ingen annan mäklare som kan erbjuda dig en så bred marknadsföring av din bostad som vi på Mäklarhuset i Jönköping. Vi kan de digitala marknadsplatserna.
Både en bred marknadsföring (Hemnet, Bovision) och en precis, riktad marknadsföring (Smart Digital-HittaHem) mot de som verkligen ska byta bostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-06.

Hasse Öström har 17 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Hasse till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Hasse

HASSE JOBBAR PÅ

Är du Hasse Öström?
Logga in och redigera din presentation här.