Hans Jonevret, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Nacka & Saltsjö-Boo

Hans Jonevret Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Hans Jonevret, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Nacka & Saltsjö-Boo
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hans?

Ärlig, serviceminded och en vilja att alltid överträffa förväntningarna. Mitt mål är att kunden ska bli 100 % nöjd och dit vill jag nå med stort engagemang och högsta servicenivå vilket är ingredienser som ger oss högsta möjliga slutpris. Ser varje försäljning som en final där seger är enda alternativet.

Vad skiljer Hans från andra mäklare?

Jag kan mitt område! Här bor, lever, pluggar, pendlar, idrottar, badar och båtar jag och min stora familj. Med vetskap om risken för att låta klyschig... Mitt stora engagemang och höga servicenivå i kombination med en medfödd vilja att vinna i alla lägen resulterar i högsta möjliga slutpris för varje objekt, vare sig det är en etta i centrum eller en villa med strandtomt. Mina personliga mål är alltid återkommande kunder och deras vidare rekommendationer, så det är med stor entusiasm jag antar mig varje nu kontakt och affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag och min familj älskar att bo i Saltsjö-Boo i Nacka och berättar gärna varför för alla spekulanter. Jag har själv tre barn och har värdefulla erfarenheter av både förskolor, skolor, idrottsaktiviteter, bästa löprundan, skridskobanor, mataffärer, kommunikationer m.m. Jag kan mitt område och det uppskattar inte minst spekulanter som ännu inte bosatt sig i denna underbara, skärgårdsnära, del av Stockholm.
Även om marknaden under en tid varit svajig så konstaterar jag att Nacka växer och allt fler vill flytta hit. De senaste åren har det investerats mycket i infrastruktur och byggande av nya vägar och bostäder, med stor hänsyn till den fantastiska naturen vi har, så efterfrågan kommer även fortsatt vara hög för området.

Hur marknadsför Hans sina bostadsförsäljningar?

Hur jag väljer att marknadsföra respektive bostad presenterar jag alltid personligen för varje kund. Målet är att nå rätt kunder, i rätt tid för att maximera antalet besökare - både på nätet och vid visning. Mer om det när vi ses!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-21.

HANS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
HANS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Hans har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Hans till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Hans

HANS JOBBAR PÅ

Är du Hans Jonevret?
Logga in och redigera din presentation här.