Hans-Göran Helin, Mäklare på Agentur Fastighetsförmedling Göteborg & Kungsbacka

Hans-Göran Helin Mäklare på Agentur Fastighetsförmedling

Hans-Göran Helin, Mäklare på Agentur Fastighetsförmedling Göteborg & Kungsbacka
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hans-Göran?

Jag brukar vanligtvis känna av köpsignaler från mina visningskunder. Men väljer ändå att jobba med en noggrann bearbetning av varje spekulant. Det är viktigt att man som fastighetsmäklare, är enträgen och inte ger upp. Vid förmedling bostäder finns det ibland 20-25 visningskunder på mina visningar, ibland kanske bara 4 stycken, men det är inte mängden spekulanter som är det viktigaste, utan resultat är det som räknas. Jag strävar alltid efter säkerhets ställa, att du som säljare ska få bästa möjliga slutpris.. Har 23 års erfarenhet av branschen, vilket naturligtvis är en rejäl fördel.

Vad skiljer Hans-Göran från andra mäklare?

Jag är väldigt kreativ som person. Finner mycket glädje i att på min fritid ägna mig åt att skapa musik. Mitt musikintresse ger verkligen en positiv energi i mitt jobb som fastighetsmäklare. Har förutom fastighetsmäklarutbildning, 4 års musikpedagogisk utbildning på musikhögskolan i Göteborg. Jag älskar humor och ha kul på jobbet. Och det innebär naturligtvis att uppnå goda försäljningsresultat. I min yrkesutövning är noggrann med att vara tillgänglig för mina kunder. Du finner mig alltid tillgänglig både på telefon som sms alternativ e-post.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt huvudsakliga arbetsområde är Hisingen. Där jag huvudsak förmedlar både villor och bostadsrätter. Efter att varit verksam 23 år i området som fastighetsmäklare, så känner jag naturligtvis till området geografiskt och vad som är relevant. Det är viktigt att man som mäklare har en bra känsla för vilken specifik kundkategori som gäller för din bostad. Jag tycker att det är viktigt att sälja in läget området närhet till sköna promenadstråk och närhet till caféer affärer restauranger mm. Din köpare kanske kommer från Malmö Stockholm eller direkt från ett annat land.

Hur marknadsför Hans-Göran sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är naturligtvis viktigt. Både text som bild ska framställa din bostad på ett positivt sätt. Vilket är nödvändigt för att du ska få rätt pris för din bostad. Våra specifika marknadskanaler berättar jag gärna för dig vid ett möte över en kopp kaffe på vårt fina kontor eller hemma hos dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-25.

HANS-GÖRAN SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
HANS-GÖRAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Hans-Göran Helin har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Hans-Göran till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Hans-Göran

HANS-GÖRAN JOBBAR PÅ

Är du Hans-Göran Helin?
Logga in och redigera din presentation här.