Hans Björklund, Mäklare på Best of Homes

Hans Björklund Mäklare på Best of Homes

Hans Björklund, Mäklare på Best of Homes
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hans?

Den främsta anledningen är sannolikt mitt agerande som mäklare och min långa erfarenhet tillsammans med min breda kunskap inom mäklaryrket. Dessa egenskaper skapar både förtroende och trygghet, för såväl köpare som säljare. En välinformerad och trygg spekulant leder oftast till en nöjd köpare. En nöjd köpare resulterar också i en nöjd säljare.

Vad skiljer Hans från andra mäklare?

Jag arbetar efter en väl beprövad arbetsmetod, som grundar sig på min mångåriga erfarenhet, och som visat sig vara mycket omtyckt och framgångsrik. När du anlitar mig, sköter enbart jag som mäklare uppdraget från början till slut. Detta för att undvika missförstånd, och ha kontroll över alla händelser i försäljningsprocessen. Jag tar inte åt mig
fler uppdrag samtidigt än vad som är rimligt att hinna med, detta för att hålla en så hög servicegrad som möjligt gentemot säljare och spekulanter.

En riktigt lyckad bostadsaffär, med nöjda köpare och säljare, skapar jag genom noggranna förberedelser och ett aktivt försäljningsarbete.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag som mäklare i företaget BEST OF HOMES inte har några geografiska begränsningar, kan jag hjälpa mina uppdragsgivare var de än säljer och köper sina bostäder.

Hur marknadsför Hans sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen och försäljningen anpassas helt till det objekt som ska säljas.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-04-04.

HANS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Hans Björklund har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Hans till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Hans

HANS JOBBAR PÅ

Är du Hans Björklund?
Logga in och redigera din presentation här.