Hannes Bergqvist, Mäklare på Notar Sollentuna & Upplands Väsby

Hannes Bergqvist Mäklare på Notar

Hannes Bergqvist, Mäklare på Notar Sollentuna & Upplands Väsby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hannes?

Med närmare 10 års erfarenhet och mycket god lokalkännedom kombinerat med marknadens kraftfullaste marknadsföring ger jag dig alla förutsättningar att göra just din bostadsaffär så lyckad som möjligt.

Kontakta mig idag så berättar jag mer om mig själv och hur jag jobbar för att exponera just din bostad på absolut bästa möjliga sätt!

Vad skiljer Hannes från andra mäklare?

Anlitar ni mig får ni en engagerad och driven mäklare som är lyhörd för dina önskemål och skräddarsyr upplägget för att passa just er. Tillsammans skapar vi de rätta förutsättningarna för att nå högsta möjliga slutpris för just din bostad.

Väljer ni att låta mig hjälpa er med er bostadsaffär får ni en helhetslösning. I princip behöver ni bara lämna nycklarna till mig så sköter jag resten - foto, annons, besiktningar, försäkring, visningar mm - fram tills att er bostad är såld.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med lång erfarenhet av försäljningar i Sollentuna har jag en lokalkännedom som få kan mäta sig med.

Området jag verkar i expanderar kraftigt och jag märker en större och större efterfrågan på bostäder i Sollentuna än tidigare. Närheten till city, goda kommunikationer till både Arlanda och Uppsala, sin vackra natur och rekreationsmöjligheter, sköna bad, idrottsanläggningar, flera stora köpcentrum, populära skolor samt idrottsföreningar gör att allt fler och fler söker bostad här och väljer att flytta hit.

Hur marknadsför Hannes sina bostadsförsäljningar?

Ingen annan mäklare kan mäta sig med vår omfattande och unika marknadsföring.
Hos oss får du annons en heltäckande annonsering på Internet och i sociala medier, marknadsföring i lokaltidningen, DN bostad, DN.se samt direktutskick i ditt område att din bostad är till salu - en komplett strategi för att synas och locka så många spekulanter som möjligt till visningen av din bostad.

Vi får helt enkelt flest spekulanter till visningarna och det innebär högsta möjliga slutpris vid en försäljning! Dessutom har vi en målsprisgaranti, når vi inte ett slutpris du är nöjd med och väljer att inte sälja kostar vi ingenting!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-04.

HANNES SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

HANNES ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Hannes Bergqvist har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Hannes till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Hannes

HANNES JOBBAR PÅ

Är du Hannes Bergqvist?
Logga in och redigera din presentation här.