Hanna Mazetti, Mäklare på Mäklarhuset Malmö

Hanna Mazetti Mäklare på Mäklarhuset

Hanna Mazetti, Mäklare på Mäklarhuset Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hanna?

Jag som mäklare brinner för att hjälpa er genom en av era största affärer i livet. För mig är det otroligt viktigt att möta alla inblandade parter i en affär med absolut bästa tillgänglighet och engagemang för att både säljare och köpare ska känna sig trygga. Ett maximerat slutpris kombinerat med högsta kvalitet och trygghet är målsättningen i varje enskild affär!

Vad skiljer Hanna från andra mäklare?

Trygghet och bäst betalt!

Efter många år inom idrottsvärlden besitter jag även en otrolig disciplin och jag arbetar alltid målmedvetet och lösningsorienterat för att varje gång överträffa era förväntningar! Med många års erfarenhet i ryggen och med min ambition att alltid hålla högsta kvalitet och engagemang i varje enskild affär är jag övertygad om att jag kan lotsa er igenom er bostadsaffär på absolut bästa sätt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Malmö med omnejd i flera år känner jag till alla för och nackdelar och vet vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst matchar dem med rätt objekt.
Bostadsmarknaden i Malmö är tillbaka på samma nivåer som före införandet av det senaste amorteringskravet. Säljtiden är kort och spekulanterna är på de flesta objekten många vilket gör det till en säljarens marknad, perfekt timing för dig som har planer på att sälja inom en snar framtid!

Hur marknadsför Hanna sina bostadsförsäljningar?

Bostadsannonserna läggs ut på vår hemsida, Hemnet, hittahem med flera. Utöver detta har vi olika typer av marknadsföringspaket där bostaden får exponering på sociala medier och matchas med spekulanter för just din bostad och så har vi såklart vårt egna omfattande spekulantregister där din bostad matchas mot spekulanter som varit på visning på liknande objekt.
Bilderna för annonsering tas av vår duktiga inhousefotograf.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

HANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Hanna Mazetti har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Hanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Hanna

HANNA JOBBAR PÅ

Är du Hanna Mazetti?
Logga in och redigera din presentation här.