Hanna Eriksson, Mäklare på Mäklarringen Kalmar

Hanna Eriksson Mäklare på Mäklarringen

Hanna Eriksson, Mäklare på Mäklarringen Kalmar
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hanna?

Jag älskar mitt jobb och när man älskar sitt jobb märks det. Jag brinner för att just din affär ska kännas trygg men samtidigt rolig. Att hela tiden ha en dialog är viktigt för mig. Jag ger mig inte förrän du är mer än nöjd.

Vad skiljer Hanna från andra mäklare?

Jag vet att varje nytt möte är unikt och att kunna anpassa affären utifrån dina önskemål. Alla affärer är precis lika viktiga. Jag garanterar dig att jag jobbar hårt och gör det lilla extra i varje affär. Detta innebär också att inte ha för många bollar i luften samtidigt för att just du ska känna att all den tid jag har läggs på din affär. Jag är en ödmjuk person med mycket driv och jag kommer alltid vara tillgänglig för dig och leda dig under hela försäljningsprocessen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar mitt älskade Kalmar. Jag är uppvuxen här , pluggade på annan ort men kom tillbaka. Det finns nog inget område i Kalmar som jag inte känner till, lekt med kompisar i eller har vänner i. Det som skett i Kalmar under de senaste åren är en häftig utveckling. Det byggs för fullt och staden växer så det knakar. Det som förr kändes långt borta har nu blivit naturliga delar av Kalmars innersta kärna. Att jag vet var varenda skola ligger, affär och var de bästa cykelvägarna är blir en stor fördel när jag står på visning och ska förklara för köpare som befinner sig i ett för dem nytt område.

Hur marknadsför Hanna sina bostadsförsäljningar?

Vi syns överallt där man behöver synas. Bostadsannonsen läggs ut på vår hemsida, www.maklarringen.se/kalmar, Hemnet . m .m. Vi publicerar även bostaden i vårt spekulantregister, där människor som varit på visningar av liknande boende, blir meddelade om just din bostad. Självklart tas bilderna av en professionell fotograf och jag tar fram snyggt försäljningsmaterial. Ytterligare marknadsföring bestämmer vi tillsammans så det passar just din bostad på bästa tänkbara sätt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-13.

Hanna Eriksson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Hanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Hanna

HANNA JOBBAR PÅ

Är du Hanna Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.