Gustav Larsson, Mäklare på HusmanHagberg Haninge & Västerhaninge

Gustav Larsson Mäklare på HusmanHagberg

Toppmäklare 2019
Gustav Larsson, Mäklare på HusmanHagberg Haninge & Västerhaninge
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gustav?

Jag heter Gustav Larsson och arbetar som fastighetsmäklare på HusmanHagberg. Jag är uppvuxen i Haninge och känner därför starka band till att arbeta här för att på bästa sätt kunna nyttja min lokalkännedom och kunskap i Kommunen.
Personliga kundrelationer, trygghet och en stark målsträvan är de 3 mest utmärkande egenskaperna som du hittar hos mig som fastighetsmäklare. Under hela min uppväxt så har idrott och framförallt ishockey varit en stor del av mitt liv vilket visar sig i mitt jobb som fastighetsmäklare då jag vet att resultat inte är något man får gratis, det kräver alltid ett hårt och strukturerat arbete samt en rejäl vinnarskalle.
Att få hjälpa människor med deras livs affär och känna deras tacksamhet och glädje, är en känsla man aldrig får nog av. Denna “segerkänsla” driver oss framåt och gör att vi lever med fastighets- och bostadsaffärer dygnet runt.
Välkommen att kontakt mig!

Vad skiljer Gustav från andra mäklare?

Väljer du att anlita mig som fastighetsmäklare så garanterar du dig själv en trygg & strukturerad affär.
Genom att anlita mig så får du en fastighetsmäklare som prioriterar lagarbete, som är den stora grunden till att vi också kommer kunna få ett högt slutpris. Här får du en fastighetsmäklare som alltid är kontaktbar via telefon, sms & mejl och ser till att du som säljare alltid har senaste informationen om din affär samt att du kan känna dig trygg med att alla potentiella köpare kommer få bästa möjlig hjälp för att kunna genomföra köpet att just din bostad!
Välkommen att kontakta mig om du prioriterar en trygg & strukturerad affär fri från problem och till ett högt slutpris!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Haninge, där jag bor än i dag. Vilket ger mig en bra lokalkännedom. Detta innebär att jag kan erbjuda en trygg och säker förmedling till mina kunder. Eftersom att jag fortfarande bor i kommunen känner jag till områdets alla fördelar, närheten till skolor, affärer, idrottsanläggningar, kommunikationer, naturen och vad som är på gång i området. Med min lokalkännedom och kunskap kan jag erbjuda dig de bästa förutsättningarna vid försäljning av din bostad. Haninge är en kommun i framkant. Kommunen är under ständig utveckling och har under de senaste åren expanderat enormt mycket. Efterfrågan på bostäder i området är fortfarande stort. Här finns något för alla! Villor, radhus, lägenheter, tomter och fritidshus.

Hur marknadsför Gustav sina bostadsförsäljningar?

Genom att ha koll på marknaden och var potentiella kunder befinner sig, väljer jag att visa din bostad på många olika marknadsplatser. På så vis kan jag säkerställa att jag når så många spekulanter som möjligt för att hitta rätt köpare och kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris.
Marknadsföringen sker på vår egna hemsida www.husmanhagberg.se/haninge, via bostadssiter såsom Hemnet, BoVision och inom sociala medier via Facebook och Instagram. Utöver exponering digitalt matchas även bostaden i vårt spekulantregister.
Både inför och efter en försäljning delas reklamlappar ut i aktuellt område samt vid visning finns upprättade objektsbeskrivningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-19.

GUSTAV ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Gustav Larsson har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Gustav till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Gustav

GUSTAV JOBBAR PÅ

Är du Gustav Larsson?
Logga in och redigera din presentation här.