Gunnar Thulin, Mäklare på Mäklargruppen

Gunnar Thulin Mäklare på Mäklargruppen

Gunnar Thulin, Mäklare på Mäklargruppen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gunnar?

Erfarenhet spelar en stor roll i en fastighetsaffär. Jag är licensierad mäklare i Sverige sedan -97 och i Florida sedan -91. Eftersom vi inte tillhör någon mäklarkedja kan vi vara flexibla på alla sätt vilket gynnar dig som säljare eller köpare. Det finns alltid vägar till lösa just dina önskemål eller problem.

Välkommen in på en fika i lugn hemmiljö. Bor Du långt bort så kan vi träffas hos dig istället.

Vad skiljer Gunnar från andra mäklare?

Vi arbetar från hemma-kontoret och finns därmed alltid tillgängliga. Kontorstider, helger eller semestrar existerar inte, utan Du kontaktar oss när det passar dig. Service är vårt viktigaste mantra!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi jobbar över hela Sverige. Den nordligaste gården vi sålt var strax väster om Sundsvall och den sydligaste strax utanför Helsingborg. Därmed kan vi inte känna till gatorna runt objektet i fråga, men det är heller inte nödvändigt. Idag finns alla uppgifter på nätet. Efter att vi har träffats hos dig lär vi oss allt som behövs och lite till om omgivningen.

Hur marknadsför Gunnar sina bostadsförsäljningar?

Alla de stora websidorna i Sverige som Hemnet osv. Dessutom på tyska www.schweden-immobilien-online.de som numera är vår främsta annonskanal. Hela tysktalande Europa finner lätt din gård eller villa eftersom denna Web är nummer 1 på tyska nät.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-05-16.

GUNNAR SÄLJER
Objekttyper
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
GUNNAR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Gunnar Thulin har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Gunnar till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Gunnar

GUNNAR JOBBAR PÅ

Är du Gunnar Thulin?
Logga in och redigera din presentation här.