Gorm Nordvall, Mäklare på SkandiaMäklarna Örebro

Gorm Nordvall Mäklare på SkandiaMäklarna

Gorm Nordvall, Mäklare på SkandiaMäklarna Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gorm?

För mig var valet att bli fastighetsmäklare självklart. Viljan att göra affärer och utmaningarna som jag möter inom mäklaryrket är min drivkraft. Mitt mål är att skapa trygga och lyckade bostadsaffärer för både säljare och köpare samt att alltid överträffa kundens förväntningar. En bostadsaffär är inte lyckad förrän alla parter är nöjda. Hoppas att jag är ditt självklara val av mäklare.

Vad skiljer Gorm från andra mäklare?

Som född och uppvuxen i centrala Örebro så anser jag mig ha en gedigen lokalkännedom, jag har även väldigt många år av lagidrottande bakom som har lett till att endast bäst resultat gäller! Något som jag tar med mig i jobbet och till mina kunder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Örebros fastighetsmarknad är på uppgång efter ovisst 2017 och första delen av 2018 så känns det som marknaden här har stabilitserat sig, och vi går mot ljusare tider igen!

Hur marknadsför Gorm sina bostadsförsäljningar?

Jag lägger väldigt mycket fokus på att möjliga spekulanter ska se objektsannonserna och dyka upp på visningarna, sociala medier har blivit ett enormt stort verktyg tex. Målet är att synas överallt, det ska inte gå att missa att er bostad ligger ute till försäljning med mig som mäklare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-12.

Gorm Nordvall har 7 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Gorm till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Gorm

GORM JOBBAR PÅ

Är du Gorm Nordvall?
Logga in och redigera din presentation här.