Georg Kanegärd, Mäklare på Mäklarringen

Georg Kanegärd Mäklare på Mäklarringen

Georg Kanegärd, Mäklare på Mäklarringen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Georg?

Jag är uppvuxen i Täby, bosatt på Resarö i Vaxholm och har aktivt förmedlat bostäder över hela Norrort sedan 1994. Min lokalkännedom är mycket stor och mitt kontaktnät utbrett. I dag äger jag Mäklarringen Vaxholm, Täby & Österåker där jag är verksam. Jag är även delägare i Mäklarringen Kungsholmen, Haninge och Danderyd.

Kunder beskriver mig som inlyssnande, väl förberedd och målinriktad. Jag strävar alltid efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad för att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Georg från andra mäklare?

Mitt och Mäklarringens värdeord i varje affär är hjärta & resultat. Jag brinner inte enbart efter att nå högsta slutpris utan även efter högsta kundnöjdhet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag kan bostadsmarknaden i Norrort efter att ha varit verksam som fastighetsmäklare här i över 20 år och känner till alla områden, skolor, busstationer och promenadstråk.

Hur marknadsför Georg sina bostadsförsäljningar?

Hemnet, Mäklarringens hemsida, Facebook samt Instagram. Samtliga objekt annonseras via vår kostnadsfria tjänst som innebär att vi marknadsför ditt objekt på bland annat Aftonbladet.se och Klart.se och får detta sätt hundra tusentals extra visningar.

Via Mäklarringen Smart annonseras även ditt objekt som reklam på Aftonbladet m.m. Denna tjänst ger er minst 10 000 extra visningar via mobila enheter.

Lokaltidningen Mitt-i, på banker och i vår bobutik samt utskick till matchande intressenter i vårt spekulantregister via sms och mail. Hushållen i ert närområde får även utskick direkt i brevlådan. Vill du synas i exempelvis DN eller SvD, kan vi självklart även hjälpa dig med detta.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

GEORG ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Georg har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Georg till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Georg

GEORG JOBBAR PÅ

Är du Georg Kanegärd?
Logga in och redigera din presentation här.