Gabriella Hjorth, Mäklare på BOSTHLM

Gabriella Hjorth Mäklare på BOSTHLM

Gabriella Hjorth, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gabriella?

Jag är en engagerad mäklare med mycket energi och väldigt mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda genom hela processen.

Vad skiljer Gabriella Hjorth från andra mäklare?

Jag är otroligt mån om att rekommendera mina säljare det bästa genom försäljningen för att nå ett så bra slutresultat som möjligt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetat i innerstan som mäklare i snart 5 år och bor själv på Kungsholmen. Jag älskar området och kan det utan och innan!

Hur marknadsför Gabriella sina bostadsförsäljningar?

Hur marknadsföringen ska nå ut så bra som möjligt är jag noga redan innan fotografering att rekommendera hur lägenheten ska framställas på bästa sätt. Vissa gånger rekommenderas styling av stylister och i andra fall kan du som säljare klara det bra själv. Vid annonseringen publicerar jag på vår hemsida www.bosthlm.se, en länk rakt till facebook som brukar genera dubbelt så många klick som på Hemnet där bostaden givetvis också annonseras. Utöver exponering på webben skickar jag även ut bostaden till spekulanter som har varit på visningar av liknande lägenheter samt till de blivande kunder som bor i området och där jag har värderat lägenheten. Har du som säljare specifika önskemål på ytterligare marknadsföring kan vi givetvis även diskutera det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

GABRIELLA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Stockholm
GABRIELLA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
GABRIELLAS PROSPEKT
Gabriella Hjorth har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Gabriella till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Gabriella

GABRIELLA JOBBAR PÅ

Är du Gabriella Hjorth?
Logga in och redigera din presentation här.