Gabriella Gomez, Mäklare på BOSTHLM

Gabriella Gomez Mäklare på BOSTHLM

Toppmäklare 2017
Gabriella Gomez, Mäklare på BOSTHLM
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gabriella?

Jag är mäklaren som älskar att föra samman nöjda säljare och köpare till en lyckad affär, detta uppnår jag med mitt driv, energi och mitt stora engagemang. Är mycket målinriktad och att ge kunden bästa service är en självklarhet. Älskar mitt jobb och det märks på resultaten!

Vad skiljer Gabriella från andra mäklare?

Jag drivs av rekord, vilket många andra mäklare fått erfara då det sällan går att slå! Arbetar alltid utanför boxen och framförallt arbetar jag stenhårt med vårt stora spekulantregister. Vi på BO|STHLM får in ca 1000 nya spekulanter varje vecka.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar över hela stan men framför allt i Hägersten. Där är marknaden stabil och vi ser en prisökning i det området. Förutom att området är fantastiskt så är läget nära till stan vilket gör det attraktivt.

Hur marknadsför Gabriella sina bostadsförsäljningar?

Alla bostadssidor som finns, där finns din bostad. Dessutom använder vi oss av ett unikt verktyg på sociala medier som jag gärna berättar mer om. Självfallet är jag flexibel och nyfiken på nya alternativ. Därför håller jag mig alltid uppdaterad över vilka möjligheter som finns när det kommer till marknadsföring.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-15.

GABRIELLA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
GABRIELLA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Gabriella Gomez har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Gabriella till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Gabriella

GABRIELLA JOBBAR PÅ

Är du Gabriella Gomez?
Logga in och redigera din presentation här.