Gabriel Stener, Mäklare på PAX Fastighetsmäkleri

Gabriel Stener Mäklare på PAX Fastighetsmäkleri

Gabriel Stener, Mäklare på PAX Fastighetsmäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gabriel?

Mitt driv och engagemang får både säljare och köpare att känna en stor trygghet i en av sina största privatekonomiska affärer. Jag ger alltid mitt yttersta att det skall bli den bästa bostadsaffär en säljare och köpare får uppleva.

Jag har är infödd Västeråsare och eftersom jag arbetat länge som fastighetsmäklare (12år) så har jag hunnit med att få mycket god kännedom om Västerås bostadsmarknad.
Jag är engagerad, kunnig och målinriktad som person och strävar efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och informerade i sin bostadsaffär.

Vad skiljer Gabriel från andra mäklare?

Jag jobbar efter ledorden engagemang, trygghet och tillgänglighet. Min erfarenhet har lärt mig att varje bostadsförsäljning är unik och det gäller som fastighetsmäklare att veta vad som krävs för att få ut det bästa slutpriset, vilket alltid är min strävan!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Västerås med omnejd känner jag till utan och innan, har bott här hela mitt liv. Detta i kombination till mina 12 år som fastighetsmäklare har jag lärt mig alla fördelar med de olika stadsdelarna och även vad köpare söker och hur man på bästa sätt kan rikta in sig mot just dem.

Det är en stor efterfrågan och bostadsbrist i området och många bor och pendlar till Stockholm.
Mälardalen är en växande region. Västerås utvecklas och bebyggs i attraktiva Mälarnära områden samt i trevliga småhusmiljöer runt om i stan.
Goda pendlingmöjligheter.

Hur marknadsför Gabriel sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina försäljningar med hjälp av våran egen hemsida, www.paxfm.se, Hemnet, Facebook, Instagram och bostadsbilagan i VLT. Jag publicerar även bostaden i vårat interna spekulantregister där intressenter som har varit på våra visningar av liknande objekt blir meddelande om just din bostad.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och jag tar fram våra fina försäljningsprospekt inför visning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-06.

GABRIEL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
GABRIEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Gabriel Stener har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Gabriel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Gabriel

GABRIEL JOBBAR PÅ

Är du Gabriel Stener?
Logga in och redigera din presentation här.