Gabriel Krogius, Mäklare på AFI FastighetsMäklare

Gabriel Krogius Mäklare på AFI FastighetsMäklare

Gabriel Krogius, Mäklare på AFI FastighetsMäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gabriel?

Som fastighetsmäklare har jag ett stort ansvar att hjälpa dig som kund med din kanske största affär. Detta förtroendeuppdrag är alltid lika hedrande, och kräver alltid ett hårt arbete för att uppfylla dina önskemål.

Vid varje affär är jag alltid redo att göra allt jag kan för att du ska bli nöjd och få så bra betalt som möjligt för din bostad!

Vad skiljer Gabriel från andra mäklare?

Som uppvuxen i en mäklarfamilj har intresset för fastighetsaffärer och bostäder alltid funnits där. Detta har gett mig en ovärderlig erfarenhet om hur bostadsmarknaden faktiskt fungerar och vad som krävs för att uppnå de högsta slutpriserna och de nöjdaste kunderna.

Att jag dessutom är verksam i kommunen där jag vuxit upp gör att jag känner till områdena in i minsta detalj och har ett mycket värdefullt kontaktnät.

För att du ska få bästa möjliga bostadsaffär måste jag som mäklare ha den bredaste kunskapen om ditt område och alltid vara påläst om ditt boende för att kunna utforma en strategi som passar just dig och din affär. På detta sätt kan jag även bemöta dina potentiella köpare på bästa sätt vilket är ett av de viktigaste momenten i hela processen.

De senaste 5 åren har jag varit verksam mäklare i Bromma i Stockholm och har även erfarenheter från Uppsalas marknad. Från dessa tuffa marknader har jag tagit med mig verktyg att använda runt om i Sigtuna Kommun.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som uppvuxen i Sigtuna Kommun så kan jag enkelt förespråka att bosätta sig här. Att värdera sitt område och boendekvalitet ser jag som enkelt i vårt område. Här kan du hitta allt från bra förstaboenden till drömhus centralt eller lantligt belägna, och alltid ha närhet till både service och kommunikationer samt Mälaren och naturområden.

Beroende på vad du som säljare och köpare söker så vet jag var du kan hitta det i. Vilka kommunikationsmedel som finns, vilka skolor som erbjuder vad, var olika träningsanläggningar och idrottsplatser finns, naturområden och utflyktsplatser som är värda ett besök och var du finner närservice, centrum och butiker.

Hur marknadsför Gabriel sina bostadsförsäljningar?

Vår målsättning är alltid att marknadsföra ditt boende på de marknadsplatser som är rätt för dig, din bostad och där vi hittar köpare och får bred exponering. Då vi är en oberoende byrå kan vi alltid välja var ditt objekt ska synas, och därför väljer vi bredast möjliga exponering. Tack vare detta kan vi även tillgodose dina specifika önskemål.

- Vår hemsida
- Hemnet
- Hitta Hem
- Lokaltidning
- Vårt skyltfönster precis vid Märsta station
- Spekulantregister och brett nätverk där vi kontaktar köparna personligen

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-09.

GABRIEL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Villor
GABRIEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Gabriel Krogius har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Gabriel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Gabriel

GABRIEL JOBBAR PÅ

Är du Gabriel Krogius?
Logga in och redigera din presentation här.