Gabriel Bilir, Mäklare på Unik Fastighetsförmedling

Gabriel Bilir Mäklare på Unik Fastighetsförmedling

Gabriel Bilir, Mäklare på Unik Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gabriel?

Jag är både född och uppvuxen i området vilket ger mig en mycket god lokalkännedom och brett nätverk av kunder. Mitt arbetssätt kännetecknas bland annat av en hög arbetsmoral, tillgänglighet och stark kompetens till att hantera förhandlingslägen.

Vad skiljer Gabriel från andra mäklare?

Att jag både är född och uppvuxen i området samt arbetat i området i ca 4 år. Har sålt en hel del försäljningar till rekordpris och är den mäklare i Sundbyberg som har flest antal rekommendationer. Ödmjuk framtoning med en stark förhandlingsförmåga. Mina visningar håller även absolut högsta kvalité då jag har ett speciellt sätt att hålla dem.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer. Underbara grönområden och sjöar. Utmärkt område att arbeta på som även expanderar.

Hur marknadsför Gabriel sina bostadsförsäljningar?

Vi har ett brett marknadsföringspaket som ingår i arvodet där vi är på de största bostadssajterna, sociala medier, digitala medier, skriftlig utannonsering, marknadsföring på skyltfönster i vårt kontor som ligger centralt vid Signalfabriken. Utöver detta använder jag väldigt flitigt mitt spekulantregister utav tidigare visningsbesökare/budgivare för att marknadsföra och sälja in en ny bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-01.

GABRIEL SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Solna
  • Sundbyberg
GABRIEL ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Gabriel Bilir har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Gabriel till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Gabriel

GABRIEL JOBBAR PÅ

Är du Gabriel Bilir?
Logga in och redigera din presentation här.