Göran Badelt, Mäklare på Mäklarfirman Badelt

Göran Badelt Mäklare på Mäklarfirman Badelt

Göran Badelt, Mäklare på Mäklarfirman Badelt
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Göran?

Tempo vid säljstarten. Lägger ut mina bostäder utan långa startsträckor och i samband med detta erhåller du som säljare även en plan över försäljningen med var bostaden annonsera och när den kommer att visas.

Tålamod under försäljningsprocessen när försäljningen tar lite längre tid. Allt blir tyvärr inte sålt på första eller andra visningen, men oavsett hur många visningar som krävs så kommer spekulanterna på bostaden att möta en mäklare som är engagerad och förmedlar en känsla att det är "första" visningen.

Vad skiljer Göran från andra mäklare?

Erfaren och rutinerad har drygt 30 års branscherfarenhet och med mer än 3.000 förmedlade bostäder har jag det som krävs för att sälja även din bostad.

Är även noggrann och kvalitetsmedveten, vill att allt ska presenteras på bästa sätt.

En del av de omdömen jag fått från mina säljare och köpare på senare år har varit:
- Ärlig
- Noggrann
- Professionell
- Kunnig
- Prisvärd

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppväxt i Trelleborg och numera boende i Smygehamn med familjen. Har efter mer än 30 års branscherfarenhet mycket lokalkännedom om bostadsmarknaden i sydvästra Skåne inklusive hela Malmöregionen.

Regionen har haft en fantastisk prisutveckling de senaste åren, vilket ställer stora krav på mig som fastighetsmäklare att på ett positivt, men ändå korrekt sätt presentera mina bostäder för att uppnå bästa möjliga marknadspris.

Hur marknadsför Göran sina bostadsförsäljningar?

För att nå en så bred marknad som möjligt rekommenderar jag i första hand annonsering på internet såsom bl.a. HemNet, m.fl. samt vår egen hemsida.

Därutöver matchar jag kontinuerligt mina bostäder mot vårt spekulantregister.

Kompletterar även vid behov med annonsering i heltäckande printlösningar såsom Lokaltidningen.

Förespråkar i första hand visningar med förbokade spekulanter framför öppna visningar för att innan visningen kunna förbereda mig gentemot de spekulanter som anmält sig samt under visningen kunna fokusera på deras frågor istället för att ta in personuppgifter. Visningar bokas enkelt och smidigt on-line 24/7 via vår hemsida.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-06-24.

Göran Badelt har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Göran till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Göran

GÖRAN JOBBAR PÅ

Är du Göran Badelt?
Logga in och redigera din presentation här.