Frida Nilsson, Mäklare på Erik Olsson Varberg

Frida Nilsson Mäklare på Erik Olsson

Frida Nilsson, Mäklare på Erik Olsson Varberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frida?

Efter att i flera år ha bott och verkat i Göteborg valde jag att flytta ner till västkustens pärla - Varberg. En flytt jag inte ångrat. Jag förmedlar såväl villor som bostadsrätter i norra Halland och har varit verksam som mäklare sedan 2007 och hos Erik Olsson Fastighetsförmedling sedan 2008. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt lyckad bostadsaffär!

Vad skiljer Frida Nilsson från andra mäklare?

Sedan 10 år tillbaka mäter vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling hur vi faktiskt lever upp till vårt uppdrag att ge våra kunder bäst betalt. Undersökningen har visat att bostadssäljare gör klokt i att titta mer på försäljningspriset än på mäklararvodet, eller i alla fall på en kombination av dem. Det oberoende analys- och värderingsföretaget UC Bostadsvärdering har sedan 2008 granskat hur vi lyckats jämfört med övriga aktörer på marknaden. Totalt är det över 106 000 jämförbara bostäder som ingår i undersökningen. Resultatet visar att vi har lyckats med vår målsättning - vi har gett våra bostadssäljare bäst betalt under alla de tio år som har undersökts. Och som om inte detta vore tillräckligt så är jag en av de mest rekommenderade mäklarna i Varberg enligt flera undersökningar med höga kundbetyg från nöjda bostadssäljare OCH köpare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Starka vindar, karga klippor och vita sandstränder. Oförutsägbart hav - svart och dramatiskt eller glittrande spegelblankt. En hisnande vacker strandpromenad. Så långt är bilden av västkuststaden oförändrad. Men, det som tidigare var en slumrande småstad som vaknade till under sommaren är numera en snabbt expanderande stad där byggställningarna har blivit ett naturligt inslag. Läget vid kusten och närheten till Göteborg gör att allt fler väljer att bosätta sig i staden som har blivit en del av storstadsregionen.

Hur marknadsför Frida sina bostadsförsäljningar?

Vårt starka marknadsföringsupplägg ger dig som bostadssäljare de allra bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning och ett högt slutpris. Jag presenterar gärna hur vi arbetar vid ett personligt möte med dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-06.

FRIDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Varberg
FRIDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Frida Nilsson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Frida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Frida

FRIDA JOBBAR PÅ

Är du Frida Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.