Frida Kristoffersen, Mäklare på Bostadsbutiken

Frida Kristoffersen Mäklare på Bostadsbutiken

Frida Kristoffersen, Mäklare på Bostadsbutiken
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frida?

Jag har varit verksam i branschen sedan 2009 och mitt yrkesval ligger mig varmt om hjärtat. Jag har alltid uppskattat att jobba med människor, möten med olika personer i olika skeden i livet, där varje möte blir unikt.

Vad skiljer Frida från andra mäklare?

Målmedveten, ambitiös och noggrann är tre ord som beskriver mig väl. För mig är det viktigt att mina kunder känner sig trygga och nöjda. Jag är inte rädd för nya utmaningar, utan tar mig an nya uppgifter med glädje och hög motivation. När jag har överträffat kundernas förväntningar, då har jag nått mitt mål.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har arbetet som fastighetsmäklare och dessförinnan mäklarassistent i över 10 år så jag vet vad kunderna letar efter. Lokalkännedom är jätteviktigt, som intressent vill man kunna få hjälp av mäklaren om var närmsta exempelvis närmsta mataffär eller skola finns. Jag är själv uppväxt i Ljungskile men har sedan många år bott i centrala Uddevalla.

Hur marknadsför Frida sina bostadsförsäljningar?

Mina bostadsförsäljningar marknadsförs på många platser, annonsen läggs ut på vår hemsida www.bostadsbutiken.nu och på www.hemnet.se. Men vi jobbar även aktivt med våra sociala medier på Instagram och Facebook och tipsar naturligtvis spekulanter som vi vet letar efter liknande bostäder.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-27.

FRIDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
FRIDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Frida Kristoffersen har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Frida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Frida

FRIDA JOBBAR PÅ

Är du Frida Kristoffersen?
Logga in och redigera din presentation här.