Frida Klaesson, Mäklare på Erik Olsson Essingeöarna

Frida Klaesson Mäklare på Erik Olsson

Frida Klaesson, Mäklare på Erik Olsson Essingeöarna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frida?

För mig är det viktigt att leverera på topp då jag ställer höga krav på mig själv. För dig som köpare eller säljare innebär det att jag alltid vill lämna er med känslan av att ni fått det där lilla extra som gör att jag blir ditt självklara val av mäklare vid framtida affärer.

Vad skiljer Frida från andra mäklare?

Det som skiljer mig från övriga mäklare i mitt område är att jag alltid har tre öppna visningstillfällen, varav en söndagsvisning från 12:00-16:00. Detta för att maximera antalet visningsbesökare samt för att ge bästa service till alla spekulanter, potentiella budgivare och köpare. Tillsammans med mitt driv, min lokalkännedom och engagemang samt marknadens i särklass bästa tjänst har vi alla förutsättningar som krävs för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt fokus ligger på Lilla Essingen men genom rekommendationer säljer jag även lägenheter och villor över hela Stockholm. Det speciella med Lilla Essingen är den fantastiska miljön, småstadskänslan och alla underbara badbryggor. Boende i området uppskattar att ha nära till city och samtidigt bo så nära vatten och grönområden.

Hur marknadsför Frida sina bostadsförsäljningar?

Alla mina försäljningar marknadsförs genom betalda annonser i sociala medier, på Hemnet, erikolsson.se, Bovision och Hitta hem. Utöver detta marknadsförs bostaden även i närområdet genom utskick med inbjudan till visning. Tanken med vår marknadsföring är att maximera exponeringen och på så sätt nå ut till så många potentiella spekulanter som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

Frida Klaesson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Frida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Frida

FRIDA JOBBAR PÅ

Är du Frida Klaesson?
Logga in och redigera din presentation här.