Frida Jakobsson, Mäklare på ERA Hus & Hem Vänersborg

Frida Jakobsson Mäklare på ERA

Frida Jakobsson, Mäklare på ERA Hus & Hem Vänersborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frida?

Jag är en charmig och pålitlig tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag är alltid glad och positiv och min drivkraft är att göra köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen. Det är ett nöje för mig att kunna hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet.

Vad skiljer Frida från andra mäklare?

Min förhoppning är att min personlighet och kunskap gör att jag särskiljer mig från andra mäklare. Jag lägger ner mycket tid och kraft för att både säljare och köpare ska känna sig omhändertagna och trygga genom hela processen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Tvåstad med omnejd har under flera år haft en positiv utveckling, både sett utifrån ökade marknadspriser och inflyttning till området. Närheten till Göteborg och områdes goda pendling åt alla väderstreck märks bland våra spekulanter där fler och fler för varje år drar sig mot Trollhättan och Vänersborg från städer med pendlingsavstånd. Att marknaden ibland går sämre i korta perioder är normalt, precis som vi såg under vintern 2017/2018 – men marknaden kommer alltid igång och det viktiga är bara att marknadsföra sig på rätt sätt och se efter de perfekta spekulanterna för varje objekt.

Hur marknadsför Frida sina bostadsförsäljningar?

Vi på ERA jobbar för att anpassa marknadsföringen specifikt efter varje objekt – varje objekt är unikt på sitt sätt och tilltalar olika målgrupper, kunder osv. Jag använder mig av de traditionella kanalerna som Hemnet, Hittahem.se men ni ser även våra annonser på exempelvis Aftonbladets app, tv-skärmar i området, Facebook och Instagram. Bostaden fotograferas av proffsfotografer från U-Town Media som både målar planritning, tar drönarfotografier och fotograferar. Önskas det där lilla extra erbjuder vi även möjligheten att fotografera bostaden i 3D som erbjuder spekulanterna möjligheten att ”gå runt” i bostaden och kolla sig omkring – Detta är vi unikt med i området! Önskar kunden någon ytterligare marknadskanal är jag alltid öppen för att se över möjligheter att även erbjuda efterfrågat.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-22.

FRIDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
FRIDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
FRIDAS PROSPEKT
Frida Jakobsson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Frida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Frida

FRIDA JOBBAR PÅ

Är du Frida Jakobsson?
Logga in och redigera din presentation här.