Frida Henriksson, Mäklare på Notar Örebro

Frida Henriksson Mäklare på Notar

Frida Henriksson, Mäklare på Notar Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frida?

Med Notars varumärke i ryggen och med min ambition att alltid hålla högsta kvalitet och engagemang i varje enskild affär är jag övertygad om att jag kan vägleda er igenom er bostadsaffär på absolut bästa sätt utifrån era specifika behov och önskemål. Låt oss tillsammans göra ditt livs bästa affär!

Vad skiljer Frida från andra mäklare?

Som fastighetsmäklare strävar jag hela tiden efter att överträffa mina kunders förväntningar. När du väljer mig som mäklare vill jag att du ska känna dig trygg genom hela processen. Min uppgift som fastighetsmäklare är att ta väl hand om er som säljare och köpare på bästa sätt. Att vi tillsammans når ett gemensamt mål genom förtroende och trygghet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Örebro känner jag till dess fördelar och nackdelar samt vad både köpare och säljare vill ha. Jag har bra koll på avstånd och allt från skola, matbutiker, kommunikationer och nöjen.

Hur marknadsför Frida sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.notar.se, Hemnet, Facebook och Instagram. Vid önskemål finns det möjlighet för tidningsannons.

Självklart matchar jag din bostad mot mitt spekulantregister, där spekulanter från visningar av liknande objekt bjuds in till visning av din bostad.

För bostadsbilder samarbetar vi med en professionell fotograf som tar bilder enligt dina önskemål, de sammanställs senare till presentationsmaterial och prospekt av hög kvalitet.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

Frida har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Frida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Frida

FRIDA JOBBAR PÅ

Är du Frida Henriksson?
Logga in och redigera din presentation här.