Frida Asplund Urciuoli, Mäklare på Erik Olsson Spånga

Frida Asplund Urciuoli Mäklare på Erik Olsson

Frida Asplund Urciuoli, Mäklare på Erik Olsson Spånga
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frida?

Med struktur, tydlighet, stort engagemang och driv ser jag till att vi når vårt slutmål tillsammans. Min strävan är att du som kund ska bli så nöjd med mitt arbete att jag inte bara är det självklara valet av mäklare nästa gång du ska flytta, utan att du också rekommenderar mig till din familj och dina vänner.
Naturligtvis vågar jag inte förlita mig på att vi ska ha tur i försäljningsprocessen. Därför kommer jag att, med hjälp av mitt driv, hårda arbete, vår goda kommunikation och en väl utarbetad metod, se till att vi inte lämnar något åt slumpen. Jag vill att du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen.

Vad skiljer Frida från andra mäklare?

Jag jobbar hårt genom hela försäljningsprocessen för att du som kund ska bli nöjd, inte bara med vårt samarbete, utan även med slutpriset. I din försäljning lägger jag ner många timmars arbete och hela mitt hjärta, allt för att maximera förutsättningarna för din affär. Mitt genuina intresse för människor och kommunikation ger mig goda förutsättningar att verkligen nå fram till de personer som är intresserade av din bostad. Jag är dessutom van att uttrycka mig på andra språk och talar flytande engelska, italienska och spanska.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Närheten till natur, goda kommunikationer in till Stockholms innerstad och känslan av en småstad i staden gör Västerort till ett populärt område att bosätta sig i och till ett område med hög utvecklingspotential.

Hur marknadsför Frida sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen av din bostad påbörjar jag redan långt innan annonsen publiceras på internet. Jag använder vårt spekulantregister för att rekrytera spekulanter samt bjuder in de spekulanter som varit på visningar av liknande bostäder. På detta sätt har vi redan när vi går ut på Hemnet samlat på oss intressenter och ligger på detta sätt steget före. Som komplement till annonsering på alla de stora bostadsportalerna samt lokal marknadsföring satsar vi väldigt mycket på att få din bostad att synas på sociala medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-06.

FRIDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
FRIDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
FRIDAS PROSPEKT
Frida Asplund Urciuoli har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Frida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Frida

FRIDA JOBBAR PÅ

Är du Frida Asplund Urciuoli?
Logga in och redigera din presentation här.