Fredrik Notini, Mäklare på Mäklarhuset Enskede

Fredrik Notini Mäklare på Mäklarhuset

Toppmäklare 2017
Fredrik Notini, Mäklare på Mäklarhuset Enskede
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fredrik?

De allra flesta av mina köpare och säljare som svarar på frågan om de kan rekommendera mig, brukar svara: "Ja!"". Det är jag förstås riktigt glad över!

Normalt sett brukar jag sälja in två enkla, men ändå väldigt bra, argument. Nummer ett: Jag arbetar alltid med skriftliga offerter och värderingar - inga flummiga eller "flytande" värderingar här inte! I mina offerter ger jag alltid dig som säljare TVÅ olika alternativ på mäklararvode. Bägge utgår helt och hållet från ett rörligt arvode, d v s ju högre slutpris=desto högre mäklararvode. När mina vänner frågar mig så brukar jag alltid svara; Välj INTE en mäklare som bara jobbar med ett fast arvode. I mitt fall är det alltid lön efter prestation som gäller.

Nummer två: Jag har varit med sedan 2005 och gjort ett antal försäljningar varje år vilket gör att min erfarenhetsbank är väldigt stor. Jag tar med mig min erfarenhet och blandar det med nya tekniker, trender och anpassar varje uppdrag på bästa sätt. Men det är helt klart en stor FÖRDEL att ha varit med länge och ha mött alla olika typer av köpare i olika skeden av livet.

Vad skiljer Fredrik Notini från andra mäklare?

Svart på vitt! Ingen mumbo-jumbo här inte. Från mig får du alltid en skriftlig offert och värdering. Den har du på mail, dagen efter vårt möte hos dig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar i Södra Stockholm - Söder om Slussen helt enkelt. Här har jag varit verksam sedan 2005 och jag säljer mer än gärna in att man ska välja södra Stockholm istället för norra! :-)

Hur marknadsför Fredrik sina bostadsförsäljningar?

Alla vanliga marknadskanaler som alla mäklare arbetar med (Hemnet mfl) samt dessutom på sociala medier samt i mailutskick till kunder som letar liknande bostäder i närområdet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-04-30.

FREDRIK SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Stockholm
FREDRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Fredrik Notini har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Fredrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Fredrik

FREDRIK JOBBAR PÅ

Är du Fredrik Notini?
Logga in och redigera din presentation här.