Fredrik Holm, Mäklare på Bjurfors Uppsala

Fredrik Holm Mäklare på Bjurfors

Fredrik Holm, Mäklare på Bjurfors Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fredrik?

Målsättningen som driver mig är att alltid överträffa mina kunders förväntningar. Jag strävar alltid efter att göra alla parter så nöjda som möjligt.

Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Tveka inte att kontakta mig!

Vad skiljer Fredrik från andra mäklare?

Mina styrkor inom fastighetsbranschen är att jag är lyhörd och enormt tävlingsinriktad.Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och gör allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.
Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Uppsala och har mycket god lokalkännedom i såväl ytterområdena som i city.
Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Fredrik sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på våran välarbetade hemsida, Hemnet och även på hittahem samt Facebook. Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.

Bostadsbilderna tas av en handplockad professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

Fredrik Holm har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Fredrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Fredrik

FREDRIK JOBBAR PÅ

Är du Fredrik Holm?
Logga in och redigera din presentation här.