Fredrik Hällström, Mäklare på Erik Olsson Uppsala

Fredrik Hällström Mäklare på Erik Olsson

Fredrik Hällström, Mäklare på Erik Olsson Uppsala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fredrik?

Jag har efter mer än 20 år som mäklare fortfarande samma mål för både min säljare och köpare - att göra deras kanske största affär till just den bästa!

Vad skiljer Fredrik från andra mäklare?

Jag är kanske en av dom mäklare som har längst erfarenhet på marknaden men även den mäklare som gillar att erbjuda det som inte alla andra erbjuder. Detta har jag nu äntligen fått chansen till med Erik Olsson Fastighetsförmedling.
Med just ett starkt varumärke som 11 år i följd fått bäst betalt enligt UC så har jag nu chansen att erbjuda mina säljare just det extra som krävs för att få lite mer twist på försäljningen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter arbetat som fastighetsmäklare mer än 20 år både Uppland och Stockholm, så har jag kunnat följa både uppgångar och nedgångar och just detta ger mig en bra inblick i hur man tacklar båda marknaderna. Genom att kunna ha tillgång till både Stockholm, Göteborg, Malmö samt Uppsala genom Erik Olsson så får mina säljare inte bara en mäklare utan hela vår arme med mäklare som kan kanalisera ut till sina kunder att just min säljare skall sälja.

Hur marknadsför Fredrik sina bostadsförsäljningar?

Låt mig få träffa just dig när du börjar fundera på att sälja - så skall jag visa varför vi når fler kunder och får dessutom bättre betalt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

Fredrik har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Fredrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Fredrik

FREDRIK JOBBAR PÅ

Är du Fredrik Hällström?
Logga in och redigera din presentation här.