Fredrik Brood, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Fredrik Brood Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Fredrik Brood, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fredrik?

Jag är fastighetsmäklare och jobbar med villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter. Som mäklare är jag driven och tävlingsinriktad, jag vill prestera på topp, leverera service i världsklass och helst slå säljrekord. Det gör jag genom att engagera mig och vara påläst. Målet i varje affär är att min kund blir så nöjd att jag blir rekommenderad vidare, det är min bästa belöning.

Vad skiljer Fredrik Brood från andra mäklare?

Jag blev nominerad till årets Rookie 2017 i Sverige och jag strävar alltid efter att slå säljrekord. Jag ser varje försäljning som en utmaning och har ett ständigt fokus på dina behov. Genom att välja mig som mäklare så får du en person som arbetar väldigt hårt och som också tycker detta jobbet är extremt roligt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eller är det ”lilla Berlin”, som en del kallar vår stad på senare år? Tja, varför inte – om benämningen syftar på den saliga mångfald som präglar Malmö vad gäller människor, kultur, nöjen, boende, högt, lågt, stort, smått, då skriver vi gärna under på den. Malmö i sig självt är ganska litet och behändigt, mindre än Stockholm och Göteborg men tätare befolkat, men ingår som ett av flera naturliga centra i Öresundsregionen som är Nordens folkrikaste region. Här pendlar vi till och från nav som Köpenhamn och Lund på under halvtimmen tack vare mycket goda kommunikationer. Malmö är väldigt mycket både och, fullt av kontraster och storstadsutbud på den lilla skalan – men kanske framför allt en öppen, prestigelös och välkomnande stad där alla och envar får plats. En fantastisk liten storstad helt enkelt, eller som Malmö FF-fansen uttrycker det: Forza Malmö!

Hur marknadsför Fredrik sina bostadsförsäljningar?

Var marknadsför jag inte mina objekt? Överallt. Jag arbetar mycket med förmarknaden via hittahems spekulantregister samt vårt interna spekulantregister för att matcha tidigare spekulanter som varit på visningar av liknande objekt. När det kommer hur jag exponerar ett objekt så arbetar jag nära vår stylist och fotograf för att se till att din bostadsannons blir så bra som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

FREDRIK SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Burlöv
 • Malmö
 • Svedala
 • Vellinge
FREDRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Fredrik Brood har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Fredrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Fredrik

FREDRIK JOBBAR PÅ

Är du Fredrik Brood?
Logga in och redigera din presentation här.