Fredrik Björkell, Mäklare på Mälardalens Fastighetsförmedling

Fredrik Björkell Mäklare på Mälardalens Fastighetsförmedling

Fredrik Björkell, Mäklare på Mälardalens Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fredrik?

Jag brinner för kundnöjdhet främst. Att tillsammans med dig som säljare komma fram till den bästa lösningen för just er situation och öka möjligheterna för att få det högsta möjliga slutpriset, det ihop med mitt engagemang är varför ni ska välja mig.

Vad skiljer Fredrik från andra mäklare?

Efter att ha jobbat på en av Sveriges största mäklarkedjor insåg jag att man måste bryta sig loss för att kunna uppnå den kvalitén jag kräver för mina kunder. Försäljningsprocess som utgår från era behov och villkor. Det som skiljer mig från de andra är att din försäljning betyder mycket för mig. Det är inte bara ett streck i statistiken.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Västerås med omnejd är vårt område. Född och uppvuxen i Västerås bostadsområde Gryta. Västerås är en trygg stad, både sett till områden och bostadsmarknaden. Vi är en bra folkmängd och det finns mycket som lockar folk att flytta hit med sin närhet till Stockholm och Uppsala.

Hur marknadsför Fredrik sina bostadsförsäljningar?

Vi syns där du vill synas. Vår rekommendation är såklart den största aktören, Hemnet. Utöver det så använder vi Sociala medier till stor fördel då vanliga dagspressen har slussats ut med nya generationer som söker boende idag. Utöver marknadsföringskanalerna vi använder oss av utåt så matchas du även mot vårt färska spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-19.

FREDRIK ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
FREDRIKS PROSPEKT
Fredrik Björkell har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Fredrik till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Fredrik

FREDRIK JOBBAR PÅ

Är du Fredrik Björkell?
Logga in och redigera din presentation här.