Filip Ullhag, Mäklare på Mäklarhuset

Filip Ullhag Mäklare på Mäklarhuset

Filip Ullhag, Mäklare på Mäklarhuset
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Filip?

Jag har tillsammans med min erfarenhet och mitt driv vad som krävs för att du ska få ett maximerat slutpris. På visning av din lägenhet lämnar jag aldrig något åt slumpen, dina presumtiva köpare uppfattar mig som en seriös och trygg fastighetsmäklare som alltid är påläst, trevlig och professionell.

Jag är utöver min mäklarutbildning, utbildad beteendevetare och en säljare in i ryggmärgen. Som säljare har jag bland annat deltagit på över 40 fastighetsmässor i Sverige och utlandet så jag har vad som krävs för att lyfta fram just din bostads bästa egenskaper.

Vad skiljer Filip från andra mäklare?

Att jag är uppvuxen samt bor på Kungsholmen där jag också är verksam som mäklare är för dig som både säljare och köpare en stor fördel, då jag har sådana svar på köparnas frågor som kanske inte alltid går att lära sig till. För mig är det en självklarhet att vara verksam på just Mäklarhuset Innerstan som idag är marknadsledande på Kungsholmen (enligt Hemnets andelsstatistik).

- Mitt kvadratmeterprisrekord 2018 är 138.750 kr/kvm på Kungsholmen.
- Hösten 2018 förmedlade jag en tvåa för 7,7 milj vilket blev ett föreningsrekord.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att få verka i Stockholm, staden jag älskar är en stor förmån och mitt främsta mål är utöver ett maximerat slutpris att såväl köpare som säljare ska känna sig så pass nöjda genom hela förmedlingsprocessen att de vill rekommendera mig vidare. I dagens marknad räcker det inte att bara lägga ut lägenheten på Hemnet och hoppas på det bästa. Du behöver en proaktiv samt engagerad mäklare som jobbar stenhårt för dig och din lägenhet. Vill du ha din lägenhet till salu eller såld?

Hur marknadsför Filip sina bostadsförsäljningar?

Både brett och målinriktat. Brett genom de stora bostadsportaler som finns och målinriktat genom spekulantregistret och sociala medier. Traditionellt har köparna sökt upp bostaden själv men idag förväntar sig kunderna att bostaden söker upp kunden på ett helt nytt sätt. Därför satsar Mäklarhuset stenhårt på att optimera bostadsannonserna i sociala medier så att intressanta bostäder alltid dyker upp i bostadsletarens dagliga flöde. Mäklarhuset är marknadsledande på Kungsholmen och har därför ett stort & aktivt spekulantregister med mängder av bostadsletare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

FILIP SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
FILIP ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Filip har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Filip till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Filip

FILIP JOBBAR PÅ

Är du Filip Ullhag?
Logga in och redigera din presentation här.