Filip Karlsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrköping

Filip Karlsson Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2019
Filip Karlsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Filip?

Jag är väldigt engagerad i allt jag tar mig för vilket märks. För mig är det viktigt att du känner fullt förtroende för mig som mäklare, förtroendet är jag övertygad om byggs via hög tillgänglighet. transparens, ärlighet och kontinuerlig uppdatering av status.

Vad skiljer Filip från andra mäklare?

Jag har tidigare arbetat som analytiker och projektledare på ett av Sveriges största och mest framgångsrika företag. Där blev jag expert inom försäljning, marknadsföring samt att dra slutsatser baserat på statistik. Statistiken är en faktor få mäklare drar fördelar av i sina försäljningar vilket är något jag nyttjar till fullo för att nå bästa resultat i mina förmedlingar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i området där jag förmedlar mina bostäder. Jag är övertygad om att god lokalkännedom är en viktig del i en lyckad affär.

Hur marknadsför Filip sina bostadsförsäljningar?

Via hemnet, sociala medier, lokalpress samt till kontorets tidigare spekulanter. Det viktigaste i marknadsföringen är att differentiera objektet från alla andra objekt. Ring mig så berättar jag mer!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-06.

Filip Karlsson har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Filip till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Filip

FILIP JOBBAR PÅ

Är du Filip Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.