Filip Fahim, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Filip Fahim Mäklare på Erik Olsson

Filip Fahim, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Filip?

Jag kan med stor ödmjukhet och stolthet säga att jag representerar det fastighetsförmedlingsbolag som under 10 år lyckats förmedla våra uppdragsgivares bostäder till absolut högsta slutpris.
Min ständiga drivkraft att utmana mig själv ligger till grund för att du som kund ska bli imponerad samt att överträffa våra gemensamma mål, för att jag ska leverera din livs bästa affär.
Varje unik försäljning kräver hög flexibilitet, kunskap, noggrant förarbete och ständig tillgänglighet för att kunna prestera i världsklass.

Vad skiljer Filip från andra mäklare?

Med högst marknadsandelar i hela Malmö har vi ett stort och brett spekulantregister. Det ger oss möjlighet att säkerställa en smidig och fantastisk affär. Jag är alltid flexibel och tillgänglig för mina uppdragsgivare och kunder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostäderna i området skiljer sig en hel del från varandra. Det är viktigt att ha en bred kunskap om olika föreningar och byggnader för att kunna anpassa och rikta försäljningen av bostaden för att nå rätt målgrupp.

Hur marknadsför Filip sina bostadsförsäljningar?

Användandet av flera olika marknadsföringskanaler gör att vi kan nå alla målgrupper. Det ger oss också ett verktyg för att kunna maximera chanserna för en fantastisk budgivning, som i sin tur leder till att vi kan ge våra uppdragsgivare maximalt betalt för bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

Filip har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Filip till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Filip

FILIP JOBBAR PÅ

Är du Filip Fahim?
Logga in och redigera din presentation här.