Filip Erlandsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Eskilstuna

Filip Erlandsson Mäklare på SkandiaMäklarna

Filip Erlandsson, Mäklare på SkandiaMäklarna Eskilstuna
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Filip?

Jag anser mig vara en högpresterande mäklare med många uppdrag som pågår samtidigt. Jag säljer allt från villor till bostadsrätter men har också i uppdrag att förmedla nyproduktionsprojekt i olika delar av Eskilstuna. En stor del av mina uppdragsgivare är återkommande kunder eller rekommendationer från nöjda samarbetspartners. Kontakta mig för en affär präglad av stor trygghet och mycket driv. Din självklara affärspartner i Eskilstuna.

Vad skiljer Filip från andra mäklare?

Stort engagemang och ett stort kontaktnät med både gamla och nya nöjda kunder. Jag blev utsedd till Årets rookie inom SkandiaMäklarna för mitt arbete under året 2017. Jag drivs av att få hjälpa människor att hitta sina drömhem och få hjälpa människor att få en smidig och trygg försäljning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är Eskilstunabo ursprungligen. Har bakgrund inom bygg men har även jobbat som resande säljare. Det är erfarenheter som jag kan knyta an till i fastighetsmäklarrollen. Som ursprunglig Eskilstunabo så har jag ett brett kontaktnät och en mycket god lokalkännedom.

Hur marknadsför Filip sina bostadsförsäljningar?

Din bostad marknadsförs bl a i våra stora fina skyltfönster med bra exponering, vår egen hemsida www.skandiamaklarna.se, Hemnet, HittaHem, Bovision, digitalt i E-kuriren samt med en egen annons i Eskilstuna Kurirens lördagstidning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-27.

FILIP SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
FILIP ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Filip Erlandsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Filip till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Filip

FILIP JOBBAR PÅ

Är du Filip Erlandsson?
Logga in och redigera din presentation här.