Felix Hasselberg, Mäklare på Pontuz Löfgren

Felix Hasselberg Mäklare på Pontuz Löfgren

Felix Hasselberg, Mäklare på Pontuz Löfgren
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Felix?

Social, driven och organiserad är några utav Felix mest framstående personlighetsdrag, något som karakteriserar honom både som fastighetsmäklare och människa. Att skapa goda relationer och nöjda kunder är väldigt viktigt för göteborgaren. Anlitar du Felix som din mäklare är planering, tydlighet och stenhårt arbete viktiga ledord för samarbetet.

Vad skiljer Felix från andra mäklare?

Att bostadsförsäljningen är en utav livets största och viktigaste affärer är de flesta av oss ense om, låt det därför bli din bästa. Vi flyttar av olika anledningar och varje hus och varje försäljningssituation är unik. Till skillnad från andra mäklare skräddarsyr Felix alltid processen efter dig som kund och din fastighets unika behov. Med en kvalitativ försäljningsprocess, hårt arbete och ett starkt varumärke når vi tillsamman en bra försäljningsprocess och ett rättvist slutpris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Kalmar är en spännande marknad. Det händer mycket här. Vi bygger nya projekt
och staden utvecklas i en spännande riktning. Vi på Pontuz Löfgren erbjuder Kalmars starkaste varumärke inom mäklarbranschen, med ett bredare kundregister och starkare försäljningsprocesser gynnar det dig som vill göra affärer med oss.

Hur marknadsför Felix sina bostadsförsäljningar?

Med vårt prisbelönta marknadsföringspaket i kombination av Kalmars starkaste kundregister skapar vi optimala förutsättningar för säljare att hitta rätt köpare samt köpare att hitta sin drömbostad. Ett optimalt paket helt enkelt!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-28.

Felix har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Felix till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Felix

FELIX JOBBAR PÅ

Är du Felix Hasselberg?
Logga in och redigera din presentation här.