Fabian Stål, Mäklare på Bostada Örebro

Fabian Stål Mäklare på Bostada

Fabian Stål, Mäklare på Bostada Örebro
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fabian?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015 och har erfarenhet av att förmedla villor, bostadsrätter, fritidshus, tomter samt kommersiella fastigheter. Under alla mina verksamma år har utgångspunkten varit Örebro med omnejd.

Vad skiljer Fabian från andra mäklare?

Min tro är att energin och engagemanget en fastighetsmäklare lägger ner påverkar affärens resultat rejält. Därför är mitt mål att vara så tillmötesgående och tillgänglig som möjligt för köpare och säljare men även för samtliga spekulanter.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Prisutvecklingen på bostäder de senaste åren har varit god och trots senaste tidens orolighet på marknaden så har priserna ändå legat relativt stabilt. Nu ser vi positiva signaler med återigen stigande bostadspriser.

Hur marknadsför Fabian sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför alla objekt på vår egen hemsida bostada.se, Hemnet. Vi annonserar också i våra egna kanaler i sociala medier. Vi kan även erbjuda större större marknadsföringspaket på sociala medier för att bättre nå rätt målgrupp. Vi jobbar med en professionell bostadsfotograf som förutom att de levererar riktigt bra bilder på din bostad även kan göra en video-presentation för din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-27.

Fabian Stål har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Fabian till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Fabian

FABIAN JOBBAR PÅ

Är du Fabian Stål?
Logga in och redigera din presentation här.