Evelina Martinsson, Mäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

Evelina Martinsson Mäklare på ERA

Evelina Martinsson, Mäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Evelina?

Jag strävar alltid efter att vara bäst på marknaden. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har god lokalkännedom då jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet där jag verkar.

Vad skiljer Evelina från andra mäklare?

Jag är den mest rekommenderade mäklaren på orten. Jag engagerar mig stort i både dig som säljare, dig som spekulant och dig som köpare. Jag är här för att bygga relationer och få människor att vilja anlita mig igen. Allra helst vill jag att man ska känna att jag är en vän, inte bara en mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag även bor där jag verkar som mäklare är jag något partisk. Givetvis tycker jag att kommunen har många fördelar, inte minst att det är nära till det mesta -Västkusten, storstan Göteborg och studiestaden Trollhättan! Samtidigt som du får njuta av lugnet på hemmaplan.
Att arbeta på en expansiv marknad som Lilla Edet är otroligt roligt!

Hur marknadsför Evelina sina bostadsförsäljningar?

På de traditionella ställena givetvis! Men vi på ERA är även duktiga på att använda oss av sponsrad marknadsföring på Facebook, Instagram och Aftonbladet. Vi arbetar även mycket med vårt spekulantregister så det alltid är uppdaterat för att få bästa möjligheterna att hitta rätt köpare till rätt bostad!
Vi använder oss såklart av proffsfotografer och är noga med att skräddarsy fotograferingen utifrån varje enskilt objekt. Vissa objekt kräver skymningsbilder, vissa drönare och vissa vill vi filma. Allt för att ge spekulanterna den bästa upplevelsen. Våra duktiga stylister lyfter din bostads fördelar ytterligare. Fördelar du knappt själv tidigare insett att du haft.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-01.

EVELINA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
EVELINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Evelina Martinsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Evelina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Evelina

EVELINA JOBBAR PÅ

Är du Evelina Martinsson?
Logga in och redigera din presentation här.