Evelina Björk, Mäklare på SkandiaMäklarna Västerås

Evelina Björk Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2019
Evelina Björk, Mäklare på SkandiaMäklarna Västerås
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Evelina?

Jag strävar inte efter att vara vilken mäklare som helst utan mitt mål är att i varje affär alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. I mitt yrke som fastighetsmäklare får jag utlopp för mitt driv, min kreativitet och viljan att göra bra affärer. Jag är född och uppvuxen i Västerås vilket gör att jag besitter en mycket god lokalkännedom.

Vad skiljer Evelina från andra mäklare?

Tre viktiga grundstenar för ett lyckat samarbete är enligt mig trygghet, förtroende och empati. Jag vill att både du som köpare och säljare ska känna att jag hanterar din bostadsaffär med lika högt engagemang som att det vore min egen så att ni kan lämna kontraktsbordet med ett leende. För mig är dina behov och önskemål viktiga och jag är inte nöjd förens jag har överträffat alla dina förväntningar, hur höga de än må vara.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Västerås och besitter därför en mycket god lokalkännedom. Jag vet vilka fördelar som finns med just ditt område som en köpare kan uppskatta.

Hur marknadsför Evelina sina bostadsförsäljningar?

Alla ska kunna få syn på just din bostadsannons, därför lägger vi stort fokus på att marknadsföra oss så brett det bara går digitalt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-15.

EVELINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Evelina Björk har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Evelina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Evelina

EVELINA JOBBAR PÅ

Är du Evelina Björk?
Logga in och redigera din presentation här.