Evelina Ågren, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrköping

Evelina Ågren Mäklare på SkandiaMäklarna

Evelina Ågren, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Evelina?

Ordet ”förtroende” betyder mycket för mig. För det är kring det ordet som jag bygger alla mina affärer. Att du som kund känner förtroende för mig som mäklare mynnar ut i att vi, tillsammans, kan kryssa oss genom fastighetsaffärens alla grynnor och grund. Detta utan att du någon gång ska behöva känna dig att osäker på ditt val av mäklare. Det är mitt jobb och jag älskar det!

Vad skiljer Evelina från andra mäklare?

Jag är personligt engagerad i varje försäljning och ser till att lägga den tiden som krävs för att försäljningen ska bli så bra som möjlig. Jag vill alltid överträffa kunden förväntningar och mitt mål är alltid att köpare och säljare ska rekommendera mig vidare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Norrköping sedan 2011 känner ja väl till staden och dess ytterområden. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, promenadstråk och matbutiker. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Norrköping är en stad som växer och det är många som vill flytta hit så efterfråan är överlag väldigt stor på både villor, tomter och bostadsrätter.

Hur marknadsför Evelina sina bostadsförsäljningar?

Vi syns i alla kanaler; Hemnet, SkandiaMäklarnas egen hemsida, tidningsannonsering i NT, Facebook och Instagram samt genom tips till vårt spekulantregister.
Vi använder oss av en noga utvald proffsfotograf.
Våra visningsbroschyrer kommer direkt från ett tryckeri för att hålla högsta kvalité.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-20.

EVELINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Evelina Ågren har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Evelina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Evelina

EVELINA JOBBAR PÅ

Är du Evelina Ågren?
Logga in och redigera din presentation här.