Eva Nelléus, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby

Eva Nelléus Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Eva Nelléus, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Eva?

Mitt mål med varje bostadsaffär är att överträffa säljarens förväntningar samt att ge bästa tänkbara service till både säljare och köpare. Jag har många referenser från mina senaste affärer.

Vad skiljer Eva från andra mäklare?

Jag är en förtroendeingivande och driven mäklare med moderna metoder som genom stort engagemang gör mycket bra affärer åt mina kunder. Att köpa eller sälja bostad är en av de största sakerna vi gör i livet, jag vill därför att mina säljare och köpare ska känna att jag engagerar mig till 100 % i just deras situation.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vällingby, Hässelby och Spånga erbjuder allt från goda kommunikationer, natur, Mälaren, shopping, bra restauranger, förskolor och skolor. Vi har ett stort spekulantregister med kunder som bara väntar på att just deras blivande "hem" skall bli till salu.

Hur marknadsför Eva sina bostadsförsäljningar?

Vi arbetar med en genomtänkt och bred marknadsföring för att nå alla olika målgrupper. Innan vi överhuvudtaget går ut på marknaden skall foton och texter vara korrekta och godkända både hos oss internt samt givetvis av säljaren. Vi kommer att nå de som är intresserade av din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-16.

EVA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Eva Nelléus har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Eva till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Eva

EVA JOBBAR PÅ

Är du Eva Nelléus?
Logga in och redigera din presentation här.